Ελπιδα

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Fill my Heart – TEDMED Live Athens charity project

Με κεντρικό μήνυμα «Fill my Heart» (Γέμισε την καρδιά μου) βάζουμε στόχο όλοι μαζί να γεμίζουμε ένα δοχείο σε σχήμα ανθρώπινης καρδιάς, με ένα προϊόν σίτισης, για αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ως προϊόν σίτισης επιλέχθηκαν τα φασόλια για την υψηλή διατροφική τους αξία αλλά και την ευεργετική επίδρασή τους στην διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου, στην πλατεία Συντάγματος (10πμ – 7μ.μ) και η μεγάλη ποσότητα του όσπριου που θα συλλεχτεί θα παραδοθεί σε φορείς που είναι υπεύθυνοι για την σίτιση ατόμων που έχουν ανάγκη. Οι φορείς αυτοί θα αναδειχτούν από την συνεργασία μας με το Μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Saving food – Saving lives), ο οποίος καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα σε όλη την Ελλάδα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό. http://www.boroume.gr/.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση είναι μία πρωτοβουλία εθελοντών από την ομάδα του TEDMEDLiveAthens και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε μία εκδήλωση ενημέρωσης και κοινωνικής προσφοράς.
Fill my Heart Video:
http://www.tedmedliveathens.com/fill-my-heart-tedmed-charity-project/
Fill my Heart – Αληθινή Ιστορία Αγάπης:
http://www.tedmedliveathens.com/fill-my-heart-true-love-story/
Μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΠΟΡΟΥΜΕ για το Fill my Heart
http://www.boroume.gr/tedmed-syntagma/
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.tedmedliveathens.com/portfolioentry/fill-my-heart/


Κυριαζή Γιούλη
Υπεύθυνη Οργάνωσης TEDMED Charity Project Fill my Heart
Mail:dkyriazjulie@gmail.com
Κιν: 6947613373
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου