Ελπιδα

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και του ΓΕΛ Κρανιδιου


Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2011-12, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργάνωσε με τη συμμετοχή των
σχολείων όλης της χώρας την καμπάνια με τίτλο: “Αγαπώ και Προβάλλω τον τόπο μου”, όπου οι μαθητές καλούνταν με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό να αναδείξουν τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους.
Με πρωτοβουλία ωστόσο του Διευθυντή Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κου Πέτρου Μισθού, ειδικά οι δημιουργίες των σχολείων της Πελοποννήσου διαγωνίστηκαν για την ανάδειξη των καλύτερων εργασιών ανά νομό αλλά και για όλη την Πελοπόννησο. Η αξιολόγηση έγινε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας κ. Αντώνη Παπαδόπουλο.
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου κος Γεώργιος Λέκκας και ο καθηγητής του ΓΕΛ Κρανιδίουκος Πέτρος Καραΐσκος, παρέλαβαν το 1ο βραβείο και την τιμητική διάκριση για το Νομό Αργολίδας.

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, παρουσία του υφυπουργού παιδείας κου Παπαθεοδώρου, του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου και πολλών άλλων επισήμων, δώθηκαν τα βραβεία στα σχολεία που πρώτευσαν αλλά και τιμητικές διακρίσεις.

Από το Νομό Αργολίδας, το 1ο βραβείο δόθηκε στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου για τη δημιουργία του: “Η Ερμιονίδα που Αγαπάμε”, ενώ τιμητικά διακρίθηκαν το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου και το ΓΕΛ Κρανιδίου.
Η συμμετοχή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου ήταν αποτέλεσμα εργασίας των μαθητών Πάνου Μερεμέτη, Γιάννη Δορμπάρη και Ευγενίας Μιχάλη, με την εμψύχωση της καθηγήτριάς τους Αντιγόνης Λασκαρίδου. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του σχολείου κος Γεώργιος Λέκκας, καθώς -όπως και ο ίδιος επεσήμανε- όλοι οι συμμετέχοντες στη δημιουργία αυτή σήμερα είναι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ποσοστό των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του συγκεκριμένου τμήματος πλησίασε το 85%!

Για το ΓΕΛ Κρανιδίου το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος καθηγητής κος Πέτρος Καραΐσκος, ενώ όλες οι μικρού μήκους δημιουργίες των μαθητών είναι διαθέσιμες στο σχολικό δίκτυο στις παρακάτω διευθύνσεις:
1ο ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου: http://vod.sch.gr/video/view/1494.html
ΓΕΛ Κρανιδίου: http://vod.sch.gr/video/view/1585.html

Πηγη: http://argolida-net.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου