Ελπιδα

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Athens Flying Week 24-30 Σεπτεμβρίου



H αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, “Athens Flying Week”, είναι ένας νέος θεσμός, που περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες συνδιοργανώνονται με το Δήμο Αχαρνών, με την αρωγή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα διαφόρων σημαντικών φορέων όπως του EOT, του Δήμου Αθηναίων, της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, του ΣΕΤΕ και του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι εκδηλώσεις της “Athens Flying Week”, αρχίζουν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μια έκπληξη αεροπορικού χαρακτήρα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Τατόι, όπου ο ουρανός θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους να μαγεύουν το κοινό που θα βρεθεί κοντά.

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν στον αέρα κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου- 29 και 30 Σεπτεμβρίου- είναι οι: Francesco Fornabaio, Luca Bertossio , WeFly! Team, Francesco Martone , Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Qup Parachuting Display Team, ενώ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που θα περιπολεί την ώρα του event.

Παράλληλα, στο στρατιωτικό στρατόπεδο θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό vα απολαύσει εμπορική έκθεση με εκθέτες αεροπορικού και μη χαρακτήρα, παιδικό πάρκο για τους μικρούς φίλους, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, Fly in που θα πραγματοποιηθεί από τις 28-09-2012 έως και την 1-10-2012 υπό την αιγίδα της ΑΟΡΑ HELLAS, κληρώσεις πτήσεων εθισμού καθώς φυσικά θα υπάρχει και χώρος υποδοχής, dj line ups & happenings.

To Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος της τάξεως των 7€ για ενήλικες και 3€ για παιδιά από 3 έως 12 .

Χορηγοί του Athens Flying Week είναι οι: BREITLING, AMARILIA HOTEL, ATHENS PLAZA, AIRBP, AVIODREAM, ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT, ASTIR PALACE, ΖΑΓΟΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου