Ελπιδα

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πέρασε ENAΣ χρόνος


Πέρασε κιόλας ENAΣ  χρόνος από τότε που η ιστοσελίδα www.ermionigreece.com "ανέβηκε" στο διαδίκτυο και ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι . Στόχος της και επιθυμία όλων μας, ήταν και παραμένει, η ανάδειξη της Ερμιόνης μας, της ομορφιάς της, τα ήθη και τα έθιμά της, η ιστορία της αλλά και όλες εκείνες οι μικρές και μεγάλες χάρες της, που γνωρίζουν μόνο λίγοι τυχεροί από εμάς..

Ξεκινήσαμε το 2009, με μια σελίδα στο facebook, με 100 like και 70 σχόλια παρότρυνσης και συμπαράστασης, σχόλια που αποτέλεσαν τη "μαγιά" για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε 20.000 μοναδικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο! Κι ακόμα έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Άλλοι με πράξεις και άλλοι στέλνοντάς μας τις ευχές τους με τόση αγάπη, που μας πείσμωναν να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με περισσότερη όρεξη από πριν.  

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι έχουμε κάνει πρόταση και στον Δήμαρχο αλλά και σε μελή του Δημοτικού  Συμβούλιου  να γίνει ο επίσημος τουριστικός οδηγός της Ερμιονίδας, με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και υπό την αιγίδα του δήμου (μέσω της συμβούλου του δημάρχου σε θέματα οικονομικής-τουριστικής  ανάπτυξης) και των επαγγελματιών της Περιοχής . Να είναι ανεξάρτητο ελεύθερο ώστε να διαφημίζει την Ερμιονιδα

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στη βοήθεια όλων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου